Rendelések - Nyitvatartás

Kedves vásárlóink!

A rendelések fogadása és  feldolgozása hétköznapokon 9 és 17 óra között történik.

*

A személyes átvételre a megadott helyszín nyitvatartási ideje alatt van lehetőség.

*

Személyes átvétel esetén, a beérkezés (kiértesítés) napjátol 5 munkanapig tartjuk a terméket.

*

A csomagok kiszállítása hétköznapokon 8:00-16:00 között lehetséges.

*

Csomag visszaküldési cím:

1136 Budapest
Hegedűs Gyula u 45-47.

(Az ellállási jogokról, ileltve a visszaküldés menetéről kérem érdeklődjön emailben vagy telefonon.)

*

Webshopban megtalálható termékeink nem mindegyike van készleten márkaboltjainkban.

*

A webshopban található termékek ára a weben történt megrendelés esetén érvényes.
A márkaboltban alkalmazott fogyasztói árak ettől eltérőek lehetnek.

 

Köszönjük megértésüket!

 

Megbízható Bolt

Szállító partnerünk

25000Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás.

 

Márkaboltjaink

Budapest

1136 Hegedűs Gy. u. 45-47

+36-1-236-0808

Pécs

7633 Szigeti út 77.

+36-72-522-640

 

Facebook

Kövessen minket

Facebookon!

Akciók, hasznos információk.

HTS Medical Center - Pécs

Sziget út 77. szám alatt várja régi és új pácienseit, megújult környezetben, magas színvonalú ellátással és rövid határidővel.

Egészségközpontunkban főorvosok, professzorok, barátságos környezetben várják a gyógyulni vágyókat, elérhető árakon rövid határidővel, ingyenes parkolási lehetőséggel.

További részletekért, kérjük kattintson!

BODE oktatóprogram

"Kézhigiéne pillanata"


Ajánlás

TOP termékek

Látogató számláló

1
6
0
5
4
6
0

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Lacalut termékek


Vigyázz a szádra!

 

Az egészség a legértékesebb magántulajdon. Ahogy több figyelmet fordítunk a minőségi alapanyagokból készült ételekre, cukormentes italokra, úgy hozzuk ezzel összhangba szájápolási kultúránkat!

Sokan azt gondolják, hogy a mostani technikai újítások révén elegendő, ha az adott problémát kezelik. A mi hitvallásunk azonban másban rejlik. A szülők és felnőttek felelősségének tarttjuk, hogy már kisgyermekkortól értékként tekintsünk a fogainkra, és ne adottságként.

A szájápolás során fontos, hogy olyan készítményt válasszunk, amely természetes hatóanyagokat tartalmaz, nem károsítja a fogakat és a szájnyálkahártyát. A Dr. Theiss megalkotott egy olyan minőségi terméket, amelynek eredeti alapja egy 1928-as szabadalomig nyúlik vissza és Németországban ismert volt a hatékonyságáról, magas minőségéről.

A Lacalut egy feltörekvő szakértő, aki hatékonyságával, gyorsaságával és megbízhatóságával a legmagasabb minőségi szintet képviseli. Sokoldalú, aki beszéli a gyerekek, a felnőttek és a betegek nyelvét egyaránt, ennek köszönhetően a szájápolás fontosságával a lakosság egyre szélesebb rétegei vannak tisztában napjainkban. Ma már nem kell senkinek a maga kárán megtanulnia, hogy az egészséges íny és ép fogazat milyen nagy jelentőséggel bír a táplálkozás és emésztés, a helyes beszédfejlődés és beszéd, valamint nem utolsó sorban a jó megjelenés, az esztétikus külső szempontjából.

Mégis szomorú tény, hogy már 30-40 éves koruk körül változatlanul sokan veszítik el fogaikat. Egyrészt a korai fogszuvasodás miatt, de még gyakrabban a fogíny és a fogágy betegségei (paradontózis) következtében

Lacalut a mosolyok őre, 0-99 éves korig - az ép, egészséges fogazat és fogíny megőrzésében, a fogágybetegségek megelőzésében nyújt segítséget klinikailag igazolt hatékonysággal, német szakértelemmel és tudományos háttérrel maga mögött, a Dr. Theiss-től.  Kimagaslóan kellemes az íze és az állaga, ami a fogmosást élménnyé teszi.

 

Dr. Theiss termék
Webáruház készítés